Vi tar med oss entusiasmen, bilene og folka til biltemabygget på Rud. I januar åpner vi dørene til fremtidens Autovia.

Siden 2007 har vi drevet med Alfa Romeo, Fiat, Abarth og JEEP i Sandvika. På disse årene har vi greid å skape en annerledes bilbutikk hvor vi leverer høy kvalitet med lave skuldre. Vi er entusiastenes førstevalg. Det blir fortsatt en opplevelse å komme til Autovia når vi åpner dørene til vårt nye showroom.

Vi lager en fremtidsrettet og fleksibel butikk forberedt på en bransje i endring. Samtidig investerer vi i et helt nytt og moderne verksted klar for nye utfordringer.

Målet vårt er at du skal få gjort alt med bilen din i samme slengen
På Rud vil vi ligge omtrent vegg i vegg med dyktige aktører på alt fra rutefiks til utbedringer av småbulker. Vår dyktige klargjøringsavdeling vasker og forsegler lakken på bilen din. Bare lever nøkkelen til oss!

Både Alfa Romeo, Fiat, Abarth og JEEP har spennende nyheter på vei og vi gleder oss. Vi vet jo allerede at både den nye og vakre Alfa Romeo Tonale, JEEP med hybrid drivlinje og ikke minst en helt nye 500 electric skal selges på Rud.

Vi håper du blir med på flyttelasset. Fra januar finner du oss enkelt i biltemabygget på Rud. Rudssletta 52 er vår nye adresse.