Kjedelig jul eller gledelig jul?

Årets jul er litt annerledes. Snu kjedelig til gledelig. Årets julegave fra Autoiva er helt nye elektriske 500 som akkurat har listet seg lydløst inn i butikken. 
Men, først vil vi si takk! 

Autovia julen 2020

2020 har vært et merkelig år for alle. Autovia har klart seg godt og det skyldes at vi er solide, men først og fremst alle våre trofaste og gode kunder. Dere motiverer oss til å gjøre en best mulig jobb og være en litt annerledes butikk der dere skal trives. Hver dag. Hele året. 
Til dere som har kjøpt bil, reparert bil, servet bilen eller bare har vært innom for en koselig bilprat til tross for alt som har vært dette året, takk!

Så til en av julens beste nyheter. Vi har nå helt nye Fiat 500 elektrisk i butikken. Du kan se den, prøve den og bli forelsket i den. 

Fiat 500 er selve symbolet på Fiat. En bli som helt siden 50-tallet har varmet hjerter over hele verden. Også i lille Norge. Nå tar vi med oss historien inn i fremtiden. Når du får se bilen er det ingen tvil om at dette er en Fiat 500. Selv om den har et herlig historisk sus over seg er den romslige men snertne sjarmøren fylt med det viktigste av ny teknologi på markedet. 

Bilen kan levers med kabriolet og har selvsagt hurtiglading, autonom kjøremulighet, trådløs Apple carplay, rask skjerm, 360graders ryggekamera, fulle LED- lys, elektriske dørhåndtak og en rekke annet teknisk utstyr man ønsker seg i fremtidens Fiat 500. Bilen kommer i tre utstyrsversjoner. Likevel er det designet og sjarmen vi tror vil være viktigste grunn til at kundene våre velger denne bilen som sitt nye familiemedlem. Dette er en bil du blir glad i. 

Denne julen kan vi ikke reise like mye på besøk til hverandre, men hos oss er døren åpen også i romjulen. Vi holder åpent på verkstedet kl. 08.00-16.00 og bilsalg kl. 09.00-17.00. Julaften og nyttårsaften samt 2. januar er vi stengt.

God jul og godt nytt år!