Endelig!

Det tradisjonelle vårslippet hvor alle klubbene samles her på Autovia måtte vi i år avlyse. Men, vi tenkte at en kjøretur kunne være et godt alternativ. Det var det.

40 biler Hurumlandet rundt

Været viste seg slett ikke fra sin beste side, men i det italienske bilmiljøet er det masse hjertevarme. Hele 40 biler møtte opp på Autovia for å bli med på kjøreturen Hurumlandet rundt. En løype på om lag 130 kilometer langs svingete veier med utsikt til sjøen. Først samlet vi oss på Autovia med håndsprit, kaffe og bilprat. Vi fikk også vist frem nye Fiat 500 hybrid som vi har importert flere utgaver av og som kan sees i butikken i disse dager. De som ønsket fikk også se vårt splitter nye verksted.

 – Det var utrolig artig å se hvor mange som møtte opp. Det var flere enn vi hadde trodd med det været vi fikk servert, men sånn er det vel når du driver butikk hvor mange av kundene er ekte entusiaster, smiler daglig leder Svend Dahle.

Planen var å a en liten stopp i sentrum av Holmsbu, men fordi vi ble så mange biler resulterte dette i vårens første trafikk- kork i den lille «sørlandsperlen». Vi dro derfor kortesjen ut til Rødtangen hvor vi alle hadde en litt kald rast i bakken. Deretter dro kortesjen videre mot Årnes og Nærsnes før vi returnerte til våre garasjer og sofakroker.

 

Godt med litt matpakke. Bjørn fra Norsk Fiat Register vet godt at uten mat og drikke duger sjåføren ikke.

Gult er kult. Viktig å kle seg for anledningen. Gul regnjakke var ikke det dummeste denne gangen.