Internasjonale designsjefer besøkte Autovia

Vi er imponerte over hvor dedikerte norske Alfa Romeo fans er. Det sa sjefdesigner for FCA i Europa, Klaus Busse og designsjef for Alfa Romeo Scott Krugger da de besøkte Autovia.

Invitert av Klubb Alfa Romeo Norge

Designduoen er på en rundreise i Danmark, Sverige, Norge og Finland. De kaller eventyret for arctic5000. Målet er å kjøre 5000 kilometer på 9 dager. Det er blant annet leder av Klubb Alfa Romeo i Norge, Morten Nesheim som fikk designduoen hit.

– Egentlig sendte jeg bare avgårde en invitasjon og tenkte at de nok ikke hadde tid og mulighet til dette, men jammen beit de ikke på, forteller Nesheim. Nesheim har fungert som vertskap for guttene i Norge og kjører sammen med dem i sin Giulietta.

Nå har designerne kjørt flere dager i Norge allerede og flere steder har ivrige medlemmer fra Klubb Alfa Romeo Norge møtt opp for å vise frem bilene sine eller bli med på etapper av kjøreturen.
De to har vært ivrige i sosiale medier som Facebook og dere kan finne flere bilder på #arctic5000

 

Fremtiden kommer

Under besøket i butikken snakket både Busse og Krugger om fremtiden til Alfa Romeo og ikke minst om den nye elektriske fiat 120 som vi alle håper vi får se i ferdig produksjonsform til neste år. Men, noen nærmere lanseringsdato klarte vi ikke lure ut av de langveisfarende enn om vi lokket med både espresso, Pelegrino og boller. Fra Autovia sin side rapporterte vi at våre kunder allerede har gitt oss gode tilbakemeldinger på nye Alfa Romeo Tonale. Men, hvor nærme denne var fikk vi dessverre ikke vite. 

Også her på Autovia hadde flere klubbmedlemmer dukket opp. Designerne signerte alt fra hjelmer og motorrom til midtkonsollen i en flott Giulia Q.

Designerduoen tok seg god tid til å snakke med dedikerte Alfistier. En av våre kunder får her hjelmen sin signert av sjefdesigneren for Alfa Romeo, Scott Krugger

Ali Kowkabi nøyde seg ikke med å bare få signert hjelmen sin. Han fikk også signert midtkonsollen i sin Giulia Q.